9370052092363598

TALINE ASMORO





Opo salahku, nganti kowe ninggalke aku,

Tanpo sebab, alasan dadi karepku

Teganing ati, medhotke taline asmoro,

Opo pancen wis ono priyo liyo...?



Loro ati, atiku loro,

tansah soyo  keronto-ronto,

Roso iki,...

pedhot jeroning dada,

kowe wis bedo...



Tumetesing iluhku, nganti koyo tirto segoro,

Nalikaning kowe lungo ninggalke aku...

Nelongso ku nelongso-

Ati soyo keronto-ronto,

Kowe uwis Cidro,

Ngendi sumpah setiamu...?,




Title : TALINE ASMORO
Description :   Taline Asmoro Opo salahku, nganti kowe ninggalke aku, Tanpo sebab, alasan dadi karepku Teganing ati, medhotke talin...
Support : Hotline Terkini | Cara Baru Berbagi Online
Copyright © 2013. Top Quotes - All Rights Reserved
Template Modified by Clara Marlo Blog
Proudly powered by GOOGLE
TOP QUOTES on Social Media close button minimize button maximize button
fbLike TOP QUOTES on Facebook
twitterFollow Top Quotes on Twitter
G+Follow me on Google+